/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jan 4th 2007

Koff

13:08

MarMai kertoo että Koff panostaa jakelutiehen. Mikseivät ne sen sijaan voisi panostaa makuun?

4 Responses to “Koff”

Ko Koff on off (voi se välistä onkin olla).

Ehdottomasti __off__. Menee aika samasta kuin Lapin Kulta, mutta onneksi ei täysin, koska Koff on harmittavan yleinen hanaolut ja siksi myös välillä __on__. (Aina pitää olla se säännön vahvistava poikkeus, eikö?)

Aivan, maku mainoksia tärkeämpää. Ja luettuani tuon MarMai jutun, hieman huolestutti “Oluen myyntiä on mahdollista lisätä uusilla käyttötilanteilla”-kohta tuosta. Alkoholin juontia halutaan lisätä keksimällä uusia tilanteita kuluttaa sitä?

Hyvä tuote mainostaa itseään, niin sen pitäisi olla monessa muussakin kohtaa. Toki panimot haluavat maksimoida voittonsa mainontaankin panostamalla, mutta on tuo vähän vastuutonta. Ihmiset juovat minkä juovat, ei niille pitäisi kertoa että voisit hei juoda hieman enemmänkin.

Totta, totta. Ja tämä.

bq{margin-left: 60px}. Toisaalta virvokejuomien, vesien ja oluiden kulutuksen kasvulle ovat haasteena laadukas kraanavesi ja maidonjuonti.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments