Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ehdottomasti off. Menee aika samasta kuin Lapin Kulta, mutta onneksi ei täysin, koska Koff on harmittavan yleinen hanaolut ja siksi myös välillä on. (Aina pitää olla se säännön vahvistava poikkeus, eikö?)

  2. Aivan, maku mainoksia tärkeämpää. Ja luettuani tuon MarMai jutun, hieman huolestutti "Oluen myyntiä on mahdollista lisätä uusilla käyttötilanteilla"-kohta tuosta. Alkoholin juontia halutaan lisätä keksimällä uusia tilanteita kuluttaa sitä?

    Hyvä tuote mainostaa itseään, niin sen pitäisi olla monessa muussakin kohtaa. Toki panimot haluavat maksimoida voittonsa mainontaankin panostamalla, mutta on tuo vähän vastuutonta. Ihmiset juovat minkä juovat, ei niille pitäisi kertoa että voisit hei juoda hieman enemmänkin.

  3. Totta, totta. Ja tämä.

    Toisaalta virvokejuomien, vesien ja oluiden kulutuksen kasvulle ovat haasteena laadukas kraanavesi ja maidonjuonti.