/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jan 1st 2007

Anno Domini MMVI in Memoriam

14:36

Vuosi vaihtui. Kuuleman mukaan silloin pitää katsahtaa olan yli ja hetken muistella mitä kaikkea ehtikään toilailla. Minä otin tähän jo jokin aika sitten varaslähdön, mutta kerrataan nyt kuitenkin vähän…

Vuosi 2006 oli melkoisen tapahtumarikasta aikaa elämässäni. Ehdinhän irtisanoutua samasta työpaikasta kahdesti1, muuttaa ulkomaille, palata takaisin kun suunnitelmat menivät pieleen, muuttaa Turusta Helsinkiin, tavata monen monta uutta tuttavuutta, joista se yksi on erityisen mieluinen, ja viettää vuoden vaihtumista kolmesti2.

Paljon muutakin ehti kalenterilehtien kääntyillessä tapahtua, mutta pääpiirteittäin nämä olivat ne merkittävimmät, ja itselleni tärkeimmät tapahtumat pähkinänkuoressa.

Thaimaalaiseen uudenvuoden viettoon kuuluu vedellä toisia paiskominen kuluneen vuoden syntien pois pesemiseksi. Se ei olisi joulukuisessa Suomessa kaikkein fiksuinta, vaikkakin on ollut omituisen lämmintä, joten jotain muuta täytyy keksiä. Voi esimerkiksi heittää kärrynpyörää.

Tällä hetkellä tuleville päiville on oikein hyvät ennusteet.

Toivon hyvää vuotta 2007 myös sinulle.

3 Responses to “Anno Domini MMVI in Memoriam”

Ottaen huomioon, että oli pitkä takki, mekko, korolliset saappaat ja ennen kaikkea takana aikamoinen kuohuviini- ja olutläträys, niin suoriuduin näköjään yllättävän hyvin tuosta voimisteluharjoituksesta.

No jopas on voimisteltu tosiaan, kieltämättä loistava suoritus! :) Olosuhteet huomioonottaen etenkin.

Se sujui kyllä ehdottoman mallikkaasti. Joskus vielä opettelen tuon itsekin, niin ei tarvitse vaivata muita pyörimään puolestaan. :)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments