/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Dec 17th 2006

Palapeliostoksilla

16:51

Pikkujouluraporttini jäi kovin lyhyeksi, ja hyvin omahauskapitoiseksi, jälkivaikutuksista johtuen. Taisi olla jotain minulle sopimatonta tarjoiluissa. Onneksi moiset jomotustilat ovat ohimeneviä.

Kiitokset organisaattorille jälleen kerran hauskasta illasta. Kari Haakanalle, Oopalle ja Melkein blogin kirjoittajalle [jonka ensin luulin vedättävän minua täysillä, vainoharhaisuus kunniaan] peliseurasta. Kiitos myös kaikille muille mukavasta seurasta. Ehkä minä sitten jo ensi jatkoilla pysyn hereillä.

*

Sunnuntai meni mukavasti seikkailun parissa, kun junalla ja bussilla matkattiin Espoon Ikeaan. Suorasta ilmaisesta kuljetuksesta kun emme tienneet, ennen kuin näimme aikataulun kassalla, vaikkakin matkan aikana vitsaillimme Kiasman edestä lähtevästä shoppailubussista. Perillä tapasimme siskoni ja kuljettajaksi mukaan raahatun miehensä.

Minä olin mukamas menossa vain katselemaan kuinka muut tuhlaavat rahaa, kenties sijoittamaan muutaman roposen satunnaisiin heräteostoksiin ja katselemaan minkälaisia huonekaluja voisin itselleni haluta. Päädyin kuitenkin sjoittamaan 150 euroa palapelin. Mutta olenpahan vihdoinkin hyllyn onnellinen omistaja.

Kaikenlaista muutakin sieltä tietysti mukaan sattui, kun kerran oli tiedossa autokyyti kotiin. Kummasti sitä kokee tarvitsevansa kaikenlaista, kun sitä on käden ulottuvilla tarjolla.

Eikä niitä kuuluisia lihapulliakaan tietystikään voinut jättää väliin.

5 Responses to “Palapeliostoksilla”

Kiitokset pelistä, kieltämättä olisin ehkä itsekin luullut kyseessä olleen vedättämisestä jos olisin ollut minua vastaan pelaamassa. Olin vain niin toivottoman väsynyt, luullakseni.

Ehkä ensikerralla tasaväkisempi pussitteluerä.

Ensi kertaan siis.

Meillä koitokset jatkuvat. Tosin piti pari kertaa miettiä olinko oikeassa miehen ja blogin suhteen. Jostain kumman syystä sinä ja blogisi eivät oikein kohtaa. Omituista. En kyllä tiedä mistä se johtuu? :D:D:D

Eikö tämä näytä riittävän nörtiltä? Pitäisi varmaan lisätä muutama propellihattu johonkin kohtaan.

Vai tarkoititko että sinä olet __lukenut__ tätä? ;-)

Olen lukenut.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments