/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Dec 7th 2006

Uudistumisen (t)aika

11:13

Nokkelimmat, pokkelimmat, jo varmaan huomasivatkin, että /dev/nikc/blog otti ja uudisti ilmeensä jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä.

Edellisen yhteydessä ilmaisin hakevani sitä jotakin, joka tuntuisi jollain lailla omalta. Mainitsin myös, ettei se edellinen ollut sitä.

Tämä on, jollei täysin sitä, ainakin lähempänä totuutta.

Tuo hieno kirjainyhdistelmän sisältävä punataustainen kuva on myös uusinta uutta. Dnb, joka kavereiden kesken tunnetaan /dev/nikc/blog, on kenties helpompi muistaa ja lausua miiteissä (jep, möin sieluni. Itsepähän olen blogini aikoinaan nimennyt.) Eihän kukaan kuitenkaan sitä niksiblogia kuitenkaan osannut tähän yhdistää.

Miltä näyttää?

Miltä tuntuu?

Vihlaisiko tappeja ja sauvoja?

Lämmittikö sydäntä?

Kommentoikaa nyt ihmeessä kun ehtii vielä vaikuttamaan. Ennen kuin minä täysin vauhkoonnun. Keskenhän tämä vielä on, muttei pahasti, eli ei tämä tästä paljoa muutu. Kunhan palautan niitä puuttuvia elementtejä, kuten haun ja sivunavigaation. Palautin jo.

Mutta jos jokin näyttää oudolta, tai on muuten mielestäsi vain huonosti, kerro toki niin voin jättää sinut huomioimatta. Jos hyvin käy niin saatan vielä vittuilla suoraan päin naamaa. Todennäköisesti kuitenkin vain nöyristelen ja huoraan lisää.

Edit: Lupaan tarjota kaljan sille, joka osaa suunnitella, ja toteuttaa, väreihin sopivan korvaavan symbolin nykyisen Lyhykäisii-kategorian postauksien symbolin tilalle. (Saa olla siis samanlainen kuin nyt, kunhan värit on jees. Saa myös keksiä uutta ja parempaa.)

Edit2: Osasin ittekki. Tarjoan siis itselleni kaljan. Mutta jos sinä osaat tehdä (ja teet) fiksumman, tyylikkäämmän tai muuten vain rokimman, tarjoan sinullekin.

3 Responses to “Uudistumisen (t)aika”

Ilme on nasta, ilman muuta, ja dnb suorastaan aistikas.

Minä tykkään myös, että ne nimen alla ennen olleet blogin laatuosoitukset /tai sitten ei, ovat pois.

Virkistävää.

Onkohan tämä nyt ihan oikein?

http://www.timperi.net/dnb.png

ja jos on, niin pahoitteluni ;)

Ei ole, mutta IE(Internet Explorer) on boikotissa.

Ei vaan. Olin kyllä huomannut tuon itsekin, mutten vielä ole jaksanut tehdä sille mitään. [“Opera”:http://www.opera.com/%5Dkin nikottelee vähän samankaltaisesti.

Kiitos kuitenkin huomautuksesta.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments