/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Nov 20th 2006

Reippailusunnuntai

09:34

Sunnuntain harmaasta aamusta [älä yhtään irvistele siellä, minulle se oli vielä aamua] huolimatta, päivästä tuli oikein nätti sen jälkeen kun pilvet väistyivät auringon tieltä. Juuri sopiva päivä pieneen ulkoiluun hyvässä seurassa, ja etenkin sopiva päivä ex tempore visiitille Suomenlinnaan. [Enkä muuten ennen tätä tiennyt että HKL:n matkakortilla pääsee vesiteitsekin.]

Siitä olikin vierähtänyt melkoinen tovi viime kerrasta kun paikalla kävin. Voisikin sanoa, että olen tavannut poiketa linnakkeessa säännöllisesti noin neljäntoista vuoden välein. Jatkossa voisi kuitenkin kasvattaa käyntifrekvenssiä, paikka oli nimittäin aika hieno. Niin hieno, että innostuin ottamaan heikkolaatuisia kuvia kännykässäni olevalla kameralla.

*

Sveaborg

Sveaborg

Sveaborg

*

Muutenkin koko viikonloppu meni hienosti hyvästä ruoasta, hyvästä viinistä ja hyvästä seurasta nauttiessa. Näin maanantaina kuitenkin vähän väsyttää, koska se kuuluu maanantaiaamuun, mutta se ei haittaa koska viikonlopun blogipäivityksissä riittää lukemista. Viikonloppuna kun tuli ihan huomaamattaan välteltyä tietokonetta ja internetiä, joka on melko harvinaista herkkua näin elämäntapanörtille. Ehkä minullekin on kuitenkin siis vielä toivoa.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments