/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Nov 5th 2006

Lauantai-illan huumaa

17:09

Club Liberté tarjoili eilen aivan mahtavaa kamaa: Jussi Syren Rockabilly Revival ja Whistle Bait.

Ikäväkseni olin luullut että Jussi Syren olisi pääesiintyjä, emmekä nähneet kuin keikan viimeiset biisit plus ne pari pakollista encorea. Aivan loistavaa kamaa. Taitaviksi soittajiksikin poikia sanottiin. Jussi oli siis minulle uusi tuttavuus, mutta tämä kohtaaminen oli kyllä niin vaikuttava, että joudun todennäköisesti hakeutumaan levykaupoille ja seurailemaan keikkalistoja tarkkaan.

Pääesiintyjä, Whistle Bait, oli ennestään tuttu. En odottanut mitään suurta elämystä, mutta ihan kuunneltavaa livemusiikkia, mikä sekin on riittävän hyvä syy raahautua keikalle. Väärinpä tiesin. Hieman vaisun alun jälkeen alkoi todellinen räime, joka jatkui tyylikkäästi loppuun asti. Jalkaa vipatti vimmatusti, mutta tanssilattia oli (onneksi) liian täynnä että minun tanssi-extravaganza olisi sinne mahtunut.

Lisäksi hävisin vedonlyönnin. (Jos vetoa olisi lyöty.)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments