/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Nov 5th 2006

DigiExpo, schmigiexpo

17:57

Pallomerenneito

Matkapuhelinuutisten Nico lahjoitti minulle ylimääräisen lippunsa DigiExpo-messuille, joten poikkesin sunnuntaina paikan päällä.

Liikaa ihmisiä. Tungosta ja jonoja joka paikkaan. Lisänä vielä ne esitteitään, messutarjouksia, ym. sälää tuputtavat. No, sainpahan Lumene Skincare for men-tuotesarjan näytteitä ja vissyä. Aika digiä.

Anti oli melkoisen puisevaa. IRC-Gallerian osastolla demottava Canonin matkatulostin (SELPHY CP510 luulen) oli kuitenkin hieno. (Siinä osallistuttiin siis kilpailuun otattamalla itsestään kuva.) Kamera vain USB-väylään kiinni ja hetken kuluttua käsissä oli uunituore hyvätasoinen tuloste. (Nimenomaan siis se tuloste. Kuvauskohteesta ei puhuta, jookosta.)

HP(Hewlett-Packard):n osastolla taas osallistuttiin kilpailuun arvaamalla pallomeren pallojen määrä. Lipuke ojennettiin kuvassa esiintyvälle pallomerenneidolle. (Taustalla näkyvä tuotemerkki on mukana sattumalta eikä liity tapaukseen. [Enkä saa tuosta edes rahaa.])

Kilpailuihin osallistumista vartenhan messuilla käydään, eikö?

Sony:n PSP(Playstation Portable):a kokeilin myös. Ikävä kyllä siitä ei ollut messutarjouksia, tai en ainakaan nähnyt, koska se on hankintalistallani. Kokeilemani yksilö kuitenkin oli selvästikin jotenkin rikki, koska en osannut käyttää sitä. (Pakkohan sen oli olla rikki, jo siksi että se oli vapaana.) Muut kiinnostavat vekottimet olivat sen verran jonotettuja, ja minä sen verran jonoepäyhteensopivassa mielentilassa, että jäivät hipelöimättä.

Samsungin televisiot olivat kuitenkin hienoja. Voisin haluta moisen olohuoneeni nurkkaan häpeämään. Muutenkin LG ja Samsung olivat harrastaneet hienoa product placementtia, kun joka ikinen kuvantoistolaite (joka ei ollut tietokone tai videotykki) oli jompaa kumpaa merkkiä. Jonka lisäksi siis molemmilla oli tietysti omat (tylsät) osastonsa.

Samsungilla oli kyllä yksi mielenkiintoisen oloinen puhelin. Luulen että se oli SGH-E900. Jos voisin huolia jonkun muun kuin läppäpuhelimen, voisi tämä olla hyvä ehdokas.

Loppujen lopuksi täytyy vain todeta, että ikävä kyllä, lippu taisi nyt mennä väärään osoitteeseen. Mukavaahan siellä toki oli käydä, mutta joku toinen olisi saattanut arvostaa spektaakkelia minua enemmän. Ei reissu kuitenkaan turha ollut, koska paikansin torstaisen baarin (jossa soi bluesia! [ja oli muutenkin tosi jees]) kun matkasin kotiinpäin.

(Tulipas tähän paljon näitä juttuja. [Ihan liikaa.])

Jalkani puutui tätä raporttia kirjoitettaessa.

2 Responses to “DigiExpo, schmigiexpo”

Vaan tulipa hyvä raportti. Nyt minäkin kävin messuilla. Hyvä, kiva, braaaa.

Hienoa että siitä itsellesi jotain sait, niin ei jalka puutunut turhaan :)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments