/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Oct 30th 2006

Iltapuhde

22:38

Tulipa aikuismainen olo, kun Bondiin uppoutumisen sijaan viikkasin pyykkiä ja siistin asumustani yleisesti muutenkin. Hommaan ryhtymiseen on helpompi motivoitua kun jälkeenpäin antaa itselleen palkinnon.

Edit 23:03. Asensin viime viikolla WordPress-laajennuksen joka sulkee kommentoinnin X päivää vanhemmilta postauksilta. Spammia kun oli ruvennut tunkemaan ovista ja ikkunoista, osa jopa pääsi Akismet:in ohi moderointijonoon asti. Asennuksen jälkeen ei ole tullut enää yhtään. Ei edes Akismet:in haaviin. Merkillistä, mutta totta.

3 Responses to “Iltapuhde”

Ei hassumpi. Itse asensin blogiini (ja Wikiini) Bad Behavio(u)r-nimisen pluggarin ja spammi loppui kuin seinään. Ennen sitä homma varsinkin wikissä on ollut ihan mahdotonta.

Hups. Lopputagi vissiin unohtui ylläolevasta kommentistani. Anteeksi.

[Toim.huom. Eipä tuo mitään, muokkasin]

Itse tuli joskus hommattua SecureImage plugi (http://uberdork.supertwist.net/).. generoi siis kuvan josta pitää osata tunnistaa pieni tekstipätkä. Ihan kätevä viritelmä myös.. varsinkin jos haluaa, että vanhojenkin postauksien kommentointi on mahdollista.

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Meta

Pages

Search blog

Latest comments