/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Oct 30th 2006

Iltapuhde

22:38

Tulipa aikuismainen olo, kun Bondiin uppoutumisen sijaan viikkasin pyykkiä ja siistin asumustani yleisesti muutenkin. Hommaan ryhtymiseen on helpompi motivoitua kun jälkeenpäin antaa itselleen palkinnon.

Edit 23:03. Asensin viime viikolla WordPress-laajennuksen joka sulkee kommentoinnin X päivää vanhemmilta postauksilta. Spammia kun oli ruvennut tunkemaan ovista ja ikkunoista, osa jopa pääsi Akismet:in ohi moderointijonoon asti. Asennuksen jälkeen ei ole tullut enää yhtään. Ei edes Akismet:in haaviin. Merkillistä, mutta totta.

3 Responses to “Iltapuhde”

Ei hassumpi. Itse asensin blogiini (ja Wikiini) Bad Behavio(u)r-nimisen pluggarin ja spammi loppui kuin seinään. Ennen sitä homma –varsinkin wikissä– on ollut ihan mahdotonta.

Hups. Lopputagi vissiin unohtui ylläolevasta kommentistani. Anteeksi.

_[Toim.huom. Eipä tuo mitään, muokkasin]_

Itse tuli joskus hommattua SecureImage plugi (http://uberdork.supertwist.net/).. generoi siis kuvan josta pitää osata tunnistaa pieni tekstipätkä. Ihan kätevä viritelmä myös.. varsinkin jos haluaa, että vanhojenkin postauksien kommentointi on mahdollista.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments