/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Oct 21st 2006

Syysseminaari

13:54

Milenka, earth date 20th September 2006.

Edit: hitto soikoon. Vakoilijateema olikin tehty jo, ja paremmin

Tulin paikalle vakoilemaan, ketä tähän salaperäiseen sisäpiiriin, joka vuosittain julkeasti julkisesti vuosittain kokoontuu, oikein kuuluu.

Otin valokuvia, salaa, ja toimin kuten myyrä. Minä olin kuin yksi heistä, ja he kohtelivat minua kuten omaa veljeään. Minua ei kyseenalaistettu ja minua viihdytettiin täysin vilpittömästi. Minä vuorostani otin tehtäväkseni viihtyä parhaani mukaan ja siinä minä onnistuin loistavasti.

Ensin ajattelin etten linkkaisi kehenkään, koska en millään voi muistaa kaikkia ketä paikalla oli. Mutta sitten ajattelin että painukoon vittuun koko poliittinen korrektius. Minä julkaisen jopa harvasta ottamani valokuvat.

Ihan ensiksi, täysin (osittaisesta valokuvauskiellosta huolimatta) muokkaamaton valokuva Skrubun Pni:stä.

skrubu.jpg

Sitten yksi osallistuja jolla oli Just Sopivasti musta plakaatti naaman edessään.

justsopiva.jpg

Sitten siellä oli joukko jossa oli Visukinttu ja Marinadista Pää auki oleva Kari Haakana. Mainittakoon että ketään ei halattu, eikä kellään ollut kieli Oopan korvassa.

visukinttumaripahaakana.jpg

Minun lisäkseni oli hiuksensa pystyyn kammannut ainakin yksi, mutta toisin kuin minulla, hänellä ei kulunut siihen kolme kertaa ikuisuus.

Kiitoksia osoitetaan myös spektaakkelin järjestäneen tahon suuntaan, ja myös sitä vihreää eskorttia lainanneelle.

Te kaikki, jotka jäitte mainintaa vaille, ja satutte lukemaan tämän. Olkaa rauhassa, minä olen ihan vilpittömästi vain kertakaikkiaan onnistunut hävittämään osan eilisen elokuvan filmistä

Erityiskiitoksen kuitenkin ansaitsee samarialainen joka piti yöllä huolta siitä että ympäripäissään vieraassa kaupunginosassa oleva blogaaja pääsi taksiin asti.

palamaailmaa.jpg

Täältä tähän.

5 Responses to “Syysseminaari”

Kiitos tosiaan erinomaisesta seurasta vielä, ja sitten siitä, että otit kantaaksesi kaiken sen henkisen epämukavuuden, jonka filmin katkeaminen blogimiitissä aiheuttaa. Yleensä kun se olen ollut minä, joka on viimeisillä voimillaan kontannut kotiin eikä oikein ole muistanut mitään.

Vaikka taisin minä teknisesti ottaen viimeinen olla nytkin.

Minua jotenkin nolottaa se että kun ne molemmat kerrat jotka me olemme tavanneet minä olen, päihtymystilani takia, päätynyt sinun neuvoillasi taksiin. Eilisen kyllä pistän sen piikkiin että se oli perjantai, työpäivä. Kuten edelliselläkin kerralla.

Älä hyvä ihminen sellaisella mieltäsi vaivaa, vaan muistele vaikka sitä, kuinka silloin kerran onnistuttiin juomaan Juttutuvassa vain pari kaljaa per pää, ennen kuin poistuttiin. Minä ainakin siististi kotiin. Ei takseja, ei katkonaisia filmejä. Vaikka silloinkin oli perjantai.

Mutta juu. Kantakaupungin taksitolpat on melko hyvin hallussa. Ydinosaamisalueitani?

Sitähän kelpaa kyllä muistella, harvoin sitä niin siististi tulee suoriuduttua.

[…] Sain myös uutta potkua blogiharrastukseeni. Olihan minulla nyt jotain mistä kirjoittaa. Turkulainen Helsingissä. Muutto paikkakunnalta toiselle. Uuden oppiminen ja niin edelleen. Blogimiiteistä puhumattakaan, mistä ei Turussa ollut mitään tietoa (tai ei ainakaan kiirinyt minulle saakka), jotka ovat piristäneet harmaata arkea hyvinkin paljon ja tutustuttaneet minut moniin uusiin mukaviin ihmisiin. Moniin heistä, olisin tuskin ilman näitä tapaamisia tutustunutkaan. Kiitos teille kaikille mukavista hetkistä, yhtälailla niistä menneistä kuin tulevistakin. […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments