/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Oct 9th 2006

Rock till you drop

23:15

Quakes

Minä sitten pidän tästä kaupungista. Hyvää livemusiikkia on tarjolla juurikin niin paljon kuin jaksaa käydä kuuntelemassa. Lähestulkoon ainakin.

Sääli vain kun nämä keikat on turhan usein keskellä viikkoa. Se vähän haittaa palkansaajan liikkumista yössä. Sekin huono puoli siinä on, että kavereita on sitäkin hankalampaa tuottaa kauempaa keikkaseuraksi ja paikkakunnalta en ole vielä samanhenkisiin tutustunut.

Mutta ei saa vaipua synkkyyteen. Huomenna pistetään taas tukka mutkalle, spittarit kohti On the Rocks:ia ja naatitaan. Yeah, baby, yeah!

*

Edit 11.10. Oli aivan loistava keikka. Tosin yleisöä oli harmillisen vähän, mutta olipahan tilaa. Bändikin aloitti aikataulun mukaisesti eikä ilta siis venähtänyt liikoja aamun herätystä ajatellen. Olisin jopa voinut ehtiä viimeiseen bussiin, mutta tyydyin kuitenkin katselemaan sen loittonevia takavaloja, tasatessani sprintistä kiihtynyttä hengitystäni. Taksissa (minulla) kävi tuuri, kun kuljettaja huomasi laittaa mittarin päälle vasta Munkkiniemessä ja pääsin alle kympillä kotiin. Kaiken kaikkiaan hyvä ilta. Mjoo’o.

One Response to “Rock till you drop”

[…] Matchbox, Gunnin’ for the Dog # Mitä musiikkia ostit viimeksi? Taisi olla Metallica:n Some Kind of Monster DVD. Viimeisin CD taitaa olla Low Down Dudes:ien keikalta ostettu Baby you got something. # Mistä musiikista nautit viimeksi livenä? 10:s päivä kuluvaa kuuta poikkesin Quakes:in keikalla. # Mistä musiikista et pidä? Kaipa tähän kuuluu paljonkin. Etusijalla kuitenkin rap-musiikki. Tosin en oikein edes osaa laskea sitä musiikiksi. Muutenkin, mitä enemmän mennään minkäkin genren hardcore puolelle, sitä vähemmän se yleensä minuun iskee. Pääasiassa olen kuitenkin lähes kaikkiruokainen. # Paljastaako musiikki elämäntyylisi? Tavallaan, mutta ei kuitenkaan. Olen rockabillymusiikin suurkuluttaja ja tyylini noudattaa vähän samaa linjaa. Joskus enemmän joskus vähemmän. […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments