/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Sep 1st 2006

Monopolikännit

00:33

Se on sitten nähty. Kiitos oikein paljon Virkanaiselle lipusta. Olkoonkin että toivon etten olisi leffaa nähnyt, mutta se on sivuseikka. Oli se kuitenkin erittäin mukavaa käydä pitkästä aikaa käydä katsomassa elokuvaa isolta kankaalta ja jatkotapahtumat kruunasivat kaiken.

Nimittäin. Elokuvan nähtyäni, olin käärmeissäni siitä että, koska olin käynyt katsomassa elokuvan yksin, en pääsisi perinteiselle leffan jälkeiselle kaljalle johon yhdistyy elokuvan jälkipuinti. Soitin siis täysin syyntakeettomalle kaverille ja kas kuinka kävikään.

Kaverini oli sattumoisin noin kahdensadan metrin päässä syömässä, harkitsemassa elokuvaan siirtymistä, ja minähän törkimyksenä tunkeuduin joukkoon. Söin, join, ja sitten siirryttiin juomaan lisää kaverini haudattuaan ajatukset elokuvan katselusta.

Ruokailun aikana esitin Kuningasajatukseni joka oli pälkähtänyt mieleeni odotellessani bussia matkalla elokuvaa katsomaan…

*

Bussipysäkillä seistessäni, mieleeni pälkähti jostain ajatus monopolikännien vetämisestä. Ei siis sellaista, jotka jossain krapulalistassa esiteltiin sellaisena jolloin herätään silinterihattu päässä ja iso tukku käteistä takataskussa, vaan sellaisesta jossa juodaan yksi olut per baari per monopolipelilaudan ruutu.

T.s. Helsinki tutuksi, monopolipelilaudan avulla, kosteissa merkeissä. Korkeavuorenkadulta Erottajalle. Toivomuksena ettei ketään päädy Katajanokalle.

Sovittiin että tämä spektaakkeli laitetaan toteen 16.9.2006. Mukaan mahtuu jos haluaa.

Sovittiin myös että tästä tehdään annuaalinen tapahtuma, joskin sillä varauksella että tänä vuonna käydään läpi joka ikinen ruutu, ja seuraavina vuonna luodaan jo ihan oikeita pelisääntöjä, sattuma- ja yhteiskuntakortteineen.

Nyt minä menen nukkumaan, onnellisessa pikkuhumalassa. Huomenna minä lähden Turkuun. Tulkaa mukaan pelaamaan monopolia. Aikaa ilmoittautumiseen on 16 päivää.

3 Responses to “Monopolikännit”

Näillä näkymin olen valitettavasti jo varattuna kyseisenä päivänä, mutta jos suunnitelmat muuttuvat, niin voin lyöttäytyä mukaan (kännejä en tosin lupaile, kun pyrin kaljoittelun vähentämiseen…)

Humaltuminen on täysin vapaaehtoista. Säännöissä (siinä ainoassa) sanotaan vain, että joka pysäkillä tulee nauttia yksi juoma. Juoman laatua ei ole siis määritelty. Kierrokseen on myös varattu aikaa koko päivä, jottei liiallisen humaltumisen takia jouduttaisi keskeyttämään peliä.

[…] Taitaa peruuntua koko samperin kaupunkikierros, ainakin suunnitellulta ajankohdalta, tuplabuukkausten takia. Boothillissä olisi kuitenkin Doctor’s Order. […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments