/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Sep 1st 2006

Elämä risaseks

20:47

Päätinpä tänään olla laiska ja syödä ulkona. Kohteeksi valitsin minua monta kertaa tuoksuillaan vietelleen kreikkalaisravintola Minoksen kampin ostoshelvetissä.

Miljöö oli mukava. Taustalla hiljaista kreikkalaista musiikkia. Ei liian kirkas valaistus. Tuolissa hyvä istua. Sanalla sanoen viihtyisää. Vaikkakin se tietysti on semmoinen akvaario kuin se on, muttei se häirinnyt.

Alkuruoaksi söin kreikkalaisen maalaissalaatin, eli perussetin. Fetaa, oliivia, tomaattia, jne jne. Hyvää mutta hyvää. Salaatin kaverina tuli jonkinlaista pullaleipää, vissiinkin sitä oliiviöljyleipää mitä sieltäpäin maailmaa tulee. Ihan jees, muttei mitään erikoista.

Pääruoaksi valitsin karitsan kyljyksiä grillistä. Oikein hyvää. Mediumiksi kypsennettyä erittäin maistuvaa lihaa. Lisukkeena oli oreganolla maustettuja lohkoperunoita, sekä kypsennettyä punaista ja vihreää paprikaa. Sipuliakin oli, mutta minä en siitä niin välitä, niin jätin sen lautaselle.

Kaiken tämän huuhdoin alas punaviinillä, joka kuitin mukaan kulki nimellä Korinthia, jota ikäväkseni en löytänyt Alkon valikoimista, kun kotimatkalla kävin täydentämässä punaviinivarastoani.

Palvelukin oli nopeaa, vaikkakin välillä vähän innokasta. Tarjoilija kävi vähän väliä täyttelemässä vesilasiani, koska “Ei ollut riittävästi tekemistä”. Melko kummallinen kommentti, mutta olinhan yksin niin ei tuo satunnainen vierailu minua haitannut.

Hinnasta en oikein osaa sanoa mitään koska käyn niin harvoin ravintolassa syömässä (muuta kuin pizzaa), mutta ei se millään tavalla halpaa lystiä ollut. Kokonaisuus oli kuitenkin mielestäni hintansa väärti.

Kaiken kaikkiaan hyvää settiä. Suosittelen ehdottomasti. Miinuksena täytyy kyllä mainita, että hammastikkuina tarjoiltiin pyöreitä cocktail-tikkuja, ja ne ovat melko arvottomia kaivelemaan niitä lihanjäämiä hampaiden välistä.

2 Responses to “Elämä risaseks”

Ei halpaa, mutta hintansa väärttiä. Eli tässä tapauksessa hinta oli esim. tolla bääbäällä mikä?

nimim. Jos vaikka joskus kotimatkalla…

No koko toi setti oli semmonen 45e. Erottelu sanoo:

* Horiatiki (salaatti) 11,00
* Karitsan kyljyksiä 24,90
* Korinthia 9.60 (24cl)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments