/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Aug 14th 2006

Tervetuloa univelka

10:38

Turun Sanomat 2003/04/24

Snooker-kausi on taas alkanut ja se tietää ahkeraa televisiopäivystystä osaltani. Urakka alkaa jo tänään, peräti kahden lähetyksen voimin; 16:30-19:30 ja 21:40-00:35. Kiitos Eurosport.

Turnaukset ovat rankkoja aikoja koska lähetysajat ovat mitä ovat ja se tallentava digiboksi on edelleen siellä kaupassa. Ajoissa on kuitenkin mentävä töihin, että pääsee ajoissa kotiin lähetystä seuraamaan, jota riittää parhaimmillaan pikkutunneille asti.

Elämä on valintoja. Tämä on minun.

Helpotusta tullee kuunvaihteessa kun käväisen kaupassa hakemassa kotiin sen vekottimen.

Hyviä puolia tästä kaikesta tosin löytyy paljonkin, muutakin kuin se että saa katsoa miten maailman snookerkerma pelaa kaunista peliä.

Yleensä pelien seuraaminen saa oman pelikipinän leimahtamaan uudestaan liekiksi asti. Asia joka juuri nyt olisi erittäin toivottavaa, koska pelaaminen on omalta osalta jäänyt säälittävän vähäiseksi viimeisen vuoden aikana. Enää puuttuu pelikaveri, mutta niitä löytynee saleilta tai pöydällä varustetuista baareista.

Vielä kun saisi hankittua uuden pelivälineen sen nykyisen surkean hiilikuituriu’un tilalle…

2 Responses to “Tervetuloa univelka”

Sanoppa muuta. Erityisen hyvä pelailuun innostaja oli tuo IPT tour, siellä kun pelaavat miesten peliä. Kiitos tosiaan Eurosportille kun otti sen ohjelmistoonsa.

Totta. Hienoa että saa kattella myös nopeatempoisempaa peliä välillä, mutta sekä snooker että pool ovat tasavertoisia inspiraationnostajia mun tapauksessa :)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments