/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Aug 11th 2006

Mustin tarina

15:12

Ilta Manalan majoilla meni hyvin. Ainakin siihen asti että ohjelma alkoi. Tyypilliseen turistimaiseen tapaan ymmärsin aivan liian myöhäisessä vaiheessa olevani väärässä paikassa ja kiivettyäni raput yläkertaan jouduin jäämään salin takaosaan. Se ei sinänsä olisi haitannut mikäli tilassa olisi kaiuttimet muuallakin kuin salin etuosassa. Nyt meni suuri osa jutuista ohi sen takia että ympärilläni pölistiin omia ja puhujien ääni hukkui salin etuosaan. Kuulin minä kuitenkin riittävästi huvittuakseni, ensi kerralla sitten kaikki.

Ennen varsinaista ohjelmaa kulutin kuitenkin aikaani alakerrassa siiderin ja V-lehden parissa. Siinä oli melko hauska artikkeli jossa kokeiltiin millaista on olla “vääränvärisenä” Helsingin yöelämässä. Ehkä pitäisi vielä katsoa Vieraalla Maalla, sehän tarinoi samasta aiheesta, tosin vähän eri tavalla ja on fiktiota.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments