/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Aug 9th 2006

Ollapa banaanikärpänen

09:21

bq.. Leijuva vuode kehitetty

Hollantilainen arkkitehti on suunnitellut leijuvan vuoteen. Outo peti killuu ilmassa magneettikentän avulla. […]

Leijuva peti toimii niin, että sekä sängyn kulmissa että niiden kohdalla lattiassa on magneetit, jotka hylkivät toisiaan. Näin sänky työntyy ylös ilmaan. Ohuet teräkaapelit pitävät hökötyksen paikoillaan. […]

Leijuvan sängyn yleistymistä jarruttanee sen hinta. Kummajaisen hintalapussa lukee 1,2 miljoonaa euroa.

Verkkouutiset

Nykyään on siis mahdollista “lentää höyhensaarille” lähes sananmukaisesti. Kunhan takataskusta löytyy muutama ylimääräinen euro.

bq.. Bondin rooli ehkä mustalle näyttelijälle

Miami Vice -elokuvan tähti, Oscar-voittaja Jamie Foxx ehdottaa seuraavaksi James Bondin esittäjäksi mustaa näyttelijää. Foxx ei ole kuitenkaan tyrkyttämässä itseään brittiagentin rooliin, vaan ehdottaa tehtävään hyvää ystäväänsä, hiphop-artisti-näyttelijä P. Diddyä alias Sean Combsia. […]

Turun Sanomat

Blasphemy, I say! Ja sitä paitsi, muistaako joku vielä Lazenby:n? Uskon kuitenkin vielä hetken että maailmassa ei ole näin suurta virhettä.

bq.. Tyhmyyteenkin on nyt lääke

Saksassa kehitellään varsinaista viisastenpilleriä. […] lääkettä on testattu hiirillä ja banaanikärpäsillä lohdullisin tuloksin. […] pilleri lannistaa yliaktiivisuuden tietyissä aivojen hermosoluissa, auttaa tasapainottamaan lähimuistia ja edistää tarkkaavaisuutta. Varsinaista älykkyysosamäärää pilleri ei siis takaa lisäävänsä, mutta se antaa edellytykset sille, ettei tyhmyys ainakaan lisäänny. […] Ihmisillä lääkettä ei ole tiettävästi vielä testattu.

Turun Sanomat

Vihdoinkin. Kunhan vielä saataisiin maailman banaanikärpäset syömään tätä lääkettä, ehkä ne tulevaisuudessa eivät lehahtaisi levottomina parvina lentoon vaan järjestelmällisen kauniisti lentäisit avoimesta ikkunasta pihalle. On se saksalainen sentään viisas eläin.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments