/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Aug 6th 2006

A brand new toy-Yoda

17:57

F1 lähetys sai minut muistamaan Helsinkiin tulossa olevan spektaakkelin johon liittyy ihan oikea F1-auto. En kuitenkaan muistanut tämän megaluokan tapahtuman ajankohtaa. Suuntasin siis selaimeni oraakkelin hoteisiin ja perille päästyäni heitin ilmaan kryptisen lausahduksen “formula helsinki”.

Ikävä kyllä oraakkelin vastaus ei kertonut minulle koska pääsisin katsomaan nopeaa Toyotaa. Toisaalta, ehkä se on kuitenkin tärkempää että hiukset pysyvät päässä.

Kyllä minä sitten loppujen lopuksi sain vastauksen kysymykseeni. Helsinki City Grand Prix on 12 elokuuta. En kylläkään hakukonetta käyttämällä. A case for The (search engine) Optimizer. Flash on väärin käytettynä aika perseestä.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments