/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Aug 5th 2006

Hei, mitäs sä kirjotitkaan

12:57

Olin paikalla. Näin. Minutkin nähtiin. Tai ainakin luulen niin. Oli kivaakin. Oli myös pissahätä. Mutta olut oli hyvää, ja viski. Sitten väsytti, mutta siihen auttoi tyyny. Krapulaa tuli nautittua eilen ilmeisen maltillisesti, koska tunnen itseni vielä ihmiseksi. Kiitoksia kollektiivisesti kaikille.

Ja kaikkihan on, Eräs Saara, Helena, Jude, Just Sopivasti, Kari “Kari Haakana” Haakana, Marinadi, Lotta, Mitvit, PA, Pala Maailmaani, Pni, Schizo-Janne, Sun Äitis, Turisti, Qimki, Z the Panda.

Ne ovat sitten aakkosjärjestyksessä, kun en preferenssijärjestykseen haluaisi, enkä osaisi, laittaa. Jos nyt joku unohtui, saa tietenkin suuttua ja viedä minut uusiksi Helsingin yöhön, että muistaisin paremmin.

6 Responses to “Hei, mitäs sä kirjotitkaan”

Aakkosjärjestys on hyvä. Olet diplomaatti.

[…] Sain myös uutta potkua blogiharrastukseeni. Olihan minulla nyt jotain mistä kirjoittaa. Turkulainen Helsingissä. Muutto paikkakunnalta toiselle. Uuden oppiminen ja niin edelleen. Blogimiiteistä puhumattakaan, mistä ei turussa ollut mitään tietoa (tai ei ainakaan kiirinyt minulle saakka), jotka ovat piristäneet harmaata arkea hyvinkin paljon ja tutustuttaneet minut moniin uusiin mukaviin ihmisiin. Moniin heistä, olisin tuskin ilman näitä tapaamisia tutustunutkaan. Kiitos teille kaikille mukavista hetkistä, yhtälailla niistä menneistä kuin tulevistakin. […]

[…] Nyt kun kesä vihdoin ja viimein päätti saapua koleaan koto-Suomeemme, on aika osoittaa kiitollisuutemme viettämällä aikaa ulkona. Tai ainakin se kuulostaa hyvältä verukkeelta järjestää blogimiitti. Ideana on siis sulkea ympyrä jonka matka alkoi Alppipuistossa viime elokuussa kun menetin blogimiittipoikuuteni. […]

Saakeli….myöhässä, nyt 15.6 mul ois kans blogipoikuus jäljellä :(

Älä hyvä mies vaivu synkkyyteen. Tulee niitä mahdollisuuksia varmasti myöhemminkin.

[…] Sun äitis, Veera, Qimki, Marinadi, Eräs Saara, Z The Panda, Turisti, Lotta, PA, Justin, Jude, Nikke, Kari, Janne, […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments