/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Aug 4th 2006

Ruudinkeksijät Ry

13:23

Iltalehti kertoi uutisessaan Tampereella sattuneesta pyöräilyonnettomuudesta. Jotkut eri fiksut torspot olivat keksineet että pyörätien ansoittaminen poikittaisella laudalla olisi hauska juttu. Lopputuloksena pyöräilijältä murtui lonkka useasta kohdasta.

“Jipii, hahaa, näiksä ku se lens? Vitsin siistii hei!”

Mistäköhän näitä ruudinkeksijöitä tähän maailmaan sikiää? Olihan joku joskus keksinyt samankaltaisesti miinoittaa hiihtoladun poikittaisella rautalangallakin. Eikö ihmiset tajua että vaikka telkkarissa kaikenlaiset Duudsonit ja Jackassit sekoilee ja tahallisesti itseään teloo, se ei ole oikeasti kivaa. Vihaksi pistää.

Toivon hartaasti että tekijät saadaan tässä tapauksessa kiinni ja käräjille, vaikkakin oikeudenmukaisempaa kai olisi istuttaa nämä arjen käytännön piloilla hauskuuttajat pyörän selkään ja lankkua päin.

Että tällaista tällä kertaa. Perään vielä loppukevennys.

bq.. Pallerot pulassa

KROATIALAINEN Mario Visnjic joutui hälyttämään kännykällään nudistirannan henkilökunnan paikalle juututtuaan kiveksistään aurinkotuoliin. Herra Visnjic oli käynyt alasti uimassa, jolloin hänen kiveksensä olivat kutistuneet viileässä vedessä. Kun hän asettui uinnin jälkeen aurinkotuoliin, olivat pikkuruiset pampulat valahtaneet tuolin säleikön läpi. Auringon lämmössä ne olivat kuitenkin palanneet vikkelästi normaaliin kokoonsa eivätkä ne enää mahtuneet tuolinraosta takaisin. Rannan henkilökunta joutui sahaamaan tuolin kahtia miehen vapauttamiseksi.

Hullu Maailma

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments