/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Aug 4th 2006

Darwin award?

11:14

Menee jo melkein spammaamisen puolelle tää mun päivitystahti muttei voi vastustaa.

bq.. Suojatiellä maannut mies kuoli Parikkalassa

Parikkalasta kotoisin oleva 29-vuotias mies kuoli perjantaina aamuyöllä jäätyään henkilöauton alle. Joensuun suunnasta tullut henkilöauto ajoi noin puoli kolmelta yöllä suojatiellä maanneen miehen päälle.

[…] Auton takapenkillä istunut matkustaja ehti havaita tiellä makaavan miehen, mutta hän ei ehtinyt varoittaa kuljettajaa ennen törmäystä.

Imatran poliisi tutkii onnettomuutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

Verkkouutiset

Joo’o. Voisi kuvitella että auton alle jääminen on melko väistämätön [no pun intended] tapahtuma kun suojatielle käy lepäämään. Tapauksen taustoja tuntematta — voihan syynä olla sairaskohtauskin, kuten narko- tai epilepsia, mutta uskon enemmän siihen että henkilö oli joku elämäänsä kyllästynyt jolla ei ollut munaa itse listiä itseään — nominoisin tapauksen Darwin Award-palkinnon saajaksi. Autoa kuljettaneelle tästäkin tullee pahimmat seuraukset.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments