/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jul 27th 2006

Poolbiljardia rapakon takaa, osa 3

10:19

IPT Kollaasi

Niinhän siinä sitten kävi, että kaksi kolmesta suomalaispelaajasta, Markus Juva ja Marko Lohtander, liittyivät neljäntenä kisapäivänä katsojien joukkoon. Harmillista, mutta hienoista suorituksista onnittelut. Eiköhän se kymmenen kilodollaria jonkin verran taskua lämmitä ja aina tulee lisää turnauksia.

Mika Immonen sen sijaan on vielä mukana, eilisen saldona kolme voittoa neljästä pelistä. Tämän päivän kaaviosta minulle tuttuja nimiä ovat ainoastaa Feijen, eikä ole edes niin tuttu että osaisin kertoa pelaajan tasosta mitään. Tsemppiä vaan ja voitot kotiin!

SBiL raportoi.

*

Eilisessä televisioidussa kaksintaistelussa oli vastakkain kaksi snookerpelaajaa, Ronnie O’Sullivan ja Quinten Hann. Vaikkakin peli oli mukavaa katseltavaa ja pallot sujahtelivat pussiin helpon näköisesti, pelistä paistoi läpi että tämä oli heille outo areena. Enemmän ehkä kuitenkin Ronnie:n pelistä kuin Quintenin, Quintenillä kun on jo poolista jonkun verran kokemusta. Quinten sen pidemmän korren loppujen lopuksi vetikin.

Varovaisuus ja helpot virheet olivat kuitenkin melko vahvasti pelissä esillä. Mukavaa katseltavaa siitä huolimatta, eikä oikein sovi valittaa kun katseluun kerrankin on mahdollisuus. Tosin en minä tälläkään kertaa sitä ottelua loppuun nähnyt, vaan nukahdin taas kerran kesken. Ehkä jo tänään, kun lähetys alkaa jo 20:30, osaan olla nukahtamatta.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments