/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jul 27th 2006

Nuori nainen ja pullo

15:52

Pelaaja-lehti uutisoi tuloillaan olevasta seikkailupelistä jonka tarina kuulostaa vähintäänkin erikoiselta, mutta samalla myös kiehtovalta.

bq.. Pelaaja ohjaa nuorta Kate Jones -nimistä naista. Kate tekee jotain todella pahaa, ja se ajaa naisen pullon kaveriksi ja muutenkin pohjalle. Murheiden hukuttaminen alkoholiin on onnistua, mutta kun unissa moneen otteeseen nähty outo nainen vihjaa olemassaolostaan myös valvetunteina, Kate ryhdistäytyy.

Restlessiä kuvaillaan yliluonnolliseksi trilleriksi. Tarina sisältää järjestäytynyttä rikollisuutta, korruptiota, yliluonnollisia elementtejä ja olettavasti ihmistunteiden koko kirjon.

Pelaajalehti.com

Mikäli peli tulee tarjoamaan cocktailin jossa on vähän GTA (Grand Theft Auto):a, hieman Alone in the Dark:ia ja sitä yhtä maagista ainesosaa joka erottaa tämän pelin edukseen muiden ylitse, voisin hyvinkin kuvitella haluavani sen itselleni.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments