/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jul 24th 2006

Rock the cradle of love

10:17

Iltalehden Hullu Maailma tarjosi päivän ensimmäiset uutisnaurut:

AMERIKKALAINEN OhMiBod-yhtiö on kehittänyt musiikin ystäville hieromasauvan, joka on iPodin ja vibraattorin yhdistelmä. Laite sykkii kulloinkin soivan musiikin tahtiin. Kun sävelsauvaa ihmetellyt tutkiva journalisti pyysi musiikiksi rivakkaa countryjytää, vehje oli vähällä lentää hänen kädestään.

Voihan tuo olla toki hienokin keksintö. Vielä kun tähän luodaan online-sovellutuksia, voidaan saada nettiseksille aivan uusia ulottuvuuksia kun voit tehdä soittolistan vain hänelle. Tosin pitäisi kaiketi saada myös hetero-miehille soveltuva päätelaite, ettei musisointi jäisi vain miesten taakaksi, tai naisten helpotukseksi.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments