/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jul 19th 2006

Mr. Jones, I presume?

09:47

Aftonbladet uutisoi Walesin Blaenau:n kaupungin aikomuksesta lyödä ruotsalaisten hallussa oleva maailmanennätys.

Ruotsalaiset keräsivät vuonna 2004 583 Norberg-sukunimellä varustettua Norbergiin, nyt Walesiläiset kosivat paikalle Jones:eja.

bq.. Nu ska Jones överträffa Norberg
LONDON.
Britter hotar att slå det svenska efternamnsrekordet från 2004.
Den walesiska staden Blaenau planerar att ordna den största sammankomsten av personer med efternamnet Jones.
Målet är överträffa det svenska rekordet, då 583 Norberg samlades i svenska Norberg, skriver Times. Den 3 november i år är det dags och de Jones som dyker upp utlovas en jättefest fest, med bland annat en stor show, som som döpts till “Jones! Jones! Jones!”
Alla som deltar måste visa ett giltigt id-dokument.

Eiköhän tehdä nyt historiaa ja hoideta tämä ennätys suomeen järjestemällä Virtanen Jamboreet. Sponsoreiksi pyydettäisiin Battery ja Koskenkorva, joka antaisi myös hyvän syyn tulla paikalle. Ethän sinäkään ole koskaan ilmaisesta juotavasta kieltäytynyt, vai oletko?

Tällä saataisiin varmasti paikattua MM-jääkiekon kultamitalin menetyksen jättämä aukko ja samalla lyötyä taas kerran rakasta länsinaapuriamme näpeille. Ah ja voih, miten tuo ajatus tuntuukin lämpimältä.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments