/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jul 14th 2006

Bootleg radio

22:21

Disclaimer: seuraava teksti on kirjoitettu Karhun vaikutuksen alaisena.

*

Neuvosta viisastuneena ja muutaman päivän kärsivällisesti odottaneena (väliaikaisvikojen eliminoimiseksi) otin yhteyttä Welhon aspaan. Kohteliaasti kylläkin, olihan se vasta ensimmäinen yhteydenotto.

Jannen kokemuksista poiketen tämä riitti oikein hyvin. Noin viiden minuutin sisällä palautteeni lähetyksestä sain vastauksen jossa kerrottiin että antennisignaalini tosiaankin oli oudon heikko, ja kehoitettiin soittamaan aspaan sopimaan huoltokäynnistä.

No mikäpä siinä. Vaan jos minä olen jotain töpeksinyt tulee lasku minulle. Sinänsä ihan loogista kylläkin. Nyt koitellaan luottoa omiin taitoihin, mutta kai jopa tällainen tursas osaa kytkeä kaksi kaapelia oikein?

Mutta propsit Welholle kyllä. Ainakin tähän asti on palvelu ollut erittäin nopeaa, kohteliasta ja erityisesti nopeaa. Puhelimessakaan en jonottanu puolta minuuttia pidempään.

Katsotaan sitten miten käy käynnin jälkeen.

*

Totesin tänään myös että langattomat korvakuulokkeeni kuuluvat täysin moitteettomasti pihalle saakka. Mulla on siis ihan oma piraattiradioasemani. Tämähän voi tarkoittaa vain yhtä asiaa.

Jokin minua suurempi voima sanoo että kun seuraava aurinkoinen viikonloppu tulee, minun tulee ladata akut täyteen, hakea kaupasta kaljaa, luoda the-ultimate-playlist ja sitten siirtyä pihalle nauttimaan näistä kaikista.

Ooh, suit you Sir!

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments