/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jul 13th 2006

When the blues hits you

12:47

Noniin. Tänään se tapahtui. Mutta ei se ollut mun vika. Ihan oikeesti ei ollut.

Puolitoista viikkoa ehdin olla töissä, tunnollisena kuin sveitsiläinen kello, mutta sitten Motorolani petti minut toimimattoman herätyskellon muodossa. Paska mikä paska, on muutenkin viime aikoina tilttaillut muutamaan otteeseen. Taitaapi olla tällekin vekottimelle huoltokierros paikallaan.

*

Tänään olisi On the rocks baarissa tiedossa hyvää musiikkia. Esiintyjänä Teksasilainen Omar and the Howlers. Suosittelen. Toisena (vai ensimmäisenä? Lämppäri kuitenkin otaksun) bändinä olisi kotimainen Doctor’s Order, mikä myöskin on erittäin kuunneltavaa shittiä. Kympillä pääsee naatiskelemaan.

Itse en vielä tiedä raahaudunko paikalle. Mieli kyllä tekisi, mutta kun ainakin toistaiseksi vituttaa aamuinen vielä liikaa, tai ainakin niin paljon etten tiedä viitsinkö pysytellä kovinkaan kaukana tyynystäni kello yhdeksän jälkeen.

Ja kenen idiootin idea on järjestää näitä keikkoja keskellä viikkoa, hä? Bluussia perkele.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments