/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jul 11th 2006

Paketit kadoksissa

22:26

– Hei sinä siinä.

– Joo, just sä.

– Onks sulla Welhon laajakaistaliittymä?

– Ai on vai.
– Kerros mulle sitten tippuuko sullakin paketteja enemmän kuin laki sallii, vai onko mulla vaan jokin perseellään?

Tänään huomasin että internetyhteyteni pätkii. Pitipä sitten harrastaa erittäin korkeateknologista verkkoliikenneanalyysiä, eli suomeksi sanottuna ping viskelemään 100:n paketin sarjoissa muutamaan kertaan. (Ihan tarkalleen kuuteen kertaan.)

Keskivertotulokseksi sain että 24% paketeista katoaa. Eihän tämä saa olla näin. Joko minun pitää toisena päivänä liittymän vastaanottamisesta paskoa Welhon aspan postilaatikkoon? Kertokaa nyt, te paremmin tietävät, tyhmälle.

Konfiguraatio on semmoinen että seinässä on tuo paketissa tullut jakovekotin jossa on kiinni modeemi ja telkkari. Siitä lähtee 10 metrin kaapeli koneeseen.

2 Responses to “Paketit kadoksissa”

juu-u… kannattaa ottaa kärkkäästi yhteyttä welhoon… meillä oli ongelmia signaalitason kanssa, josta sitten seurasi pätkivä yhteys. Sain todella vihaisesti huudella welholle, ennenkuin korjasivat asian.

[…] Neuvosta viisastuneena ja muutaman päivän kärsivällisesti odottaneena (väliaikaisvikojen eliminoimiseksi) otin yhteyttä Welhon aspaan. Kohteliaasti kylläkin, olihan se vasta ensimmäinen yhteydenotto. […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments