/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jun 20th 2006

Minä ja Rockabilly, lyhyt rakkaustarina

21:22

Siitä on jo kolmisentoista vuotta kun me tapasimme. Kesällä se oli, oliskohan jopa ollut juhannus, varmasti en muista.

Siinä me istuimme kahden, vanhan Oldsmobilen takapenkillä matkalla Nauvosta Turkuun. Vain sinä ja minä, muut istuivat edessä.

Olimme varmasti kohdanneet ennenkin, mutta emme merkillepanneet toisiamme. Ei se tälläkään kerralla rakkauden liekkiä sytyttänyt, mutta tutustuimme kuitenkin jo vähän paremmin.

Siitä eteenpäin tapailimme kuitenkin toisiamme enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Lähinnä viikonloppuisin, mutta joskus viikollakin. Taisit sinä osan itseäsi jättää huomaani ihan vaivihkaa. Sitten vähitellen yhä enemmän ja enemmän.

Nyt vuosia myöhemmin, on meillä yhteisiä hyviä kokemuksia melko liuta. Huonojakin, mutta tuskin mainittavasti. Erityismaininnan arvoisia ovat ne kolme juhannusta jona olemme viettäneet erittäin intensiivistä yhteiseloa. Satunnaisesti olemme käyneet baareissakin julistamassa ja juhlistamassa suhdettamme, mutta ennen kaikkea yhteiselomme on kukoistanut ja kukoistaa edelleen.

Minua hävettää että melkein jätin sinut pulaan tänä juhannuksena. Viime hetkellä kuitenkin päätin, ettei mikään niinkin maallinen kuin raha, voi olla esteenä meidän yhteiselle vuoden huippuhetkellemme.

Voit siis olla rauhallisin mielin. Me kohtaamme samassa paikassa kuin kaksi aiempaakin juhannusta. Sinun lepyttämiseksi olenkin etsinyt muutamia sinua kuvaavia linkkejä muiden nautittavaksi.

Stray Cats

Batmobile

Reverend Horton Heat

Matchbox

Polecats

Levi Dexter

Gene Vincent

Go Getters

Flying Saucers

Crazy Cavan

Flatbroke Trio

High Noon

Francine

Foggy Mountain Rockers

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments