/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

Jun 5th 2006

Muutoksen tuulet puhaltaa

17:46

Tänään olen suorittanut ilmoitukset asianomaisille tahoille, niin nyt asiasta voi jo puhua. Minä vaihdan työpaikkaa. Eikä siinä vielä kaikki, vaihdan myös kaupunkia. Vapise Helsinki, vai kuuluuko se rooli minulle?

Viisivuotinen taival mainostoimistossa tuli siis päätökseen. Tai tulee päätökseen kuukauden lopussa. Nykyisessä pestissäni olen saanut tehdä paljonkin vaihtelevia työtehtäviä — HTML-koostosta b2b- ja b2c-sovellusten suunnittelusta flash-pläjäyksiin — mikä on kieltämättä ollut erittäin mukava piirre. Tulevassa työssäni kehitetään teknologiaa. Ohjelmointi muuttui siis yhdestä tehtävistäni päätoimekseni. Me likes. Muuta mukavaa uudessa pestissäni on kokopäiväisyys, eikä palkankorotuksessakaan valittamista ole.

Kaikkein jännittävintä — tai se mikä aiheuttaa eniten perhosia vatsaan — lienee kuitenkin siirtyminen koto-Turusta, missä olen syntynyt ja kasvanut, kehä-kolmosen sisäpuolelle. Onhan se suuri muutos lähteä pois tutuista kuvioista täysiin uuteen ympäristöön. Onneksi on kuitenkin muutama tuttu tehnyt jo samoin, niin voi sitten heidän oleiluaan terrorisoida jos yksinäisyys iskee.

Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin erittäin avoimin ja iloisin mielin lipumassa kohti uutta elämänvaihetta. Jos joku tuntee halua esitellä kaupunkia ja hävitä biljardissa, ota toki yhteyttä. Heinäkuussa kajahtaa!

2 Responses to “Muutoksen tuulet puhaltaa”

Onnittelut uudesta työpaikasta ja tervetuloa Helsinkiin!
Biljardissa olen surkea, joten pelaamista en lupaa :)

Kiitos, ja kiitos.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments