/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

May 30th 2006

Rate my

12:58

Uusimman City-lehden listoissa oli mainittuna Rate My-sivustot. Tuttujahan nämä ovat entuudestaan, jollei omakohtaisesta kokemuksesta niin ainakin niistä on kuullut kaverilta. Muutama jonka itsekin tiesin puuttui kuitenkin listasta ja samalla tuli mieleen kysymys kuinka paljon näitä oikein on?

Google-haku ohjasi minut RateMys.com-sivustolle joka sisältää melkoisen hakemiston kaikenlaista arvosteltavaa.

Samaisella haulla löytyi myös The RateMy Network, joka kertoo että Rate my face oli kaiken pahan alku ja juuri, tai vähintäänkin siemen josta kaikki sai alkunsa.

Vastaava ilmiö on Hot or not joka perustettiin alkuperäisten RateMyFace ja RateMyBody saittien jälkeen (lähde. Tämäkin on saanut paljon kavereita, ainakin yhden myös täältä kotosuomesta. Mainitsemisen arvoinen voisi olla Google Maps:in ja Hot or not:in deittipalvelun yhdistävä sovellus.

Eikun arvostelemaan.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments