/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

May 8th 2006

Kameratta kamalaa

18:31

Puhelimeni on huollossa, on ollut viime torstaista saakka. Olkoonkin että kultani on todennäköisesti saapunut määränpäähänsä Espooseen vasta tänään, niin silti alkaa iskemään vieroitusoireita ja haluan leluni takaisin nyt HETI! Syitä siihen on monia, eikä vähintään se etten pahemmin pidä lainakäytössä olevasta Siemensistä, mutta päällimmäisenä kaikki ne (huonolaatuiset) tilannekuvat jotka jää ikuistamatta.

Mikään ihmeellinen valokuvaaja minä en ole eikä se ettei RAZR:ssa ole kuin VGA-tasoinen kamera paranna asiaa. Silti syö miestä ja ihan syystäkin. Päätimme — enemmän tai vähemmän yksipuolisesti — kaverini kanssa ruveta apinoimaan muita bongaamalla maastossa eteen osuvia tuoleja. Viime perjantaina sitten sellainenkin tuli vastaan. Voin vain kuvitella millaista Rembrandtia olisin siinä horjuessani saanut aikaan — nyt me emme saa sitä koskaan tietää.

No joo, eiköhän tämän verran avautumista riittä tästä aiheesta tältä erää. Loppuun vielä vinkki Windows-käytön tehostamiseen. Liuta näppäinoikoteitä, s’il vous plaît.

One Response to “Kameratta kamalaa”

[…] Aikaisemmin oli tästä juttua. Nyt vihdoin pääsin asiaan. […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments