/dev/nikc/blog

Kuolleiden purjehduskenkien seura

May 5th 2006

Toinen tuleminen

15:21

Päätinpä etten sittenkään päästä (online-)maailmaa kirjoituksistani ja kampesin itseni jälleen sorvin ääreen. Entistä blogiani en kuitenkaan halunnut jatkaa, koska se liittyi jo ohi menneeseen elämänvaiheeseen. Linjoilta sitä en kuitenkaan ottanut, siirsin vain uuteen osoitteeseen. Todennäköisesti kuvat on monessa (alkupään) postauksissa rikki, kun niissä absoluuttista polkua käytin, mutta korjaan ne kun jaksan tai ehdin.

Mitään erityistä teemaa en ole itselleni valinnut — se selkiytynee sitä mukaa kun kirjoituksia tulee, tai sitten ei. Kieleksi kuitenkin otin suomenkielen, tosin satunnaisesti saatan poiketa siitäkin. Toistaiseksi päätin vain että haluan jatkaa kirjoittamista kun sen makuun kerran jälleen pääsin.

Sen suurempaa asiaa ei nyt tähän hätään ollut, kunhan ilmoitan olemassaolostani. Eli lyhyesti — täältä tähän.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Meta

Pages

Search blog

Latest comments